World of Wildlife maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

De rol van WOW

De rol die World of Wildlife vervult in het kader van vrijwilligerswerk is dat wij mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen in contact brengen met het Limbe Wildlife Centre in Kameroen. Het vrijwilligerswerk wordt altijd direct tussen de vrijwilliger en het Limbe Wildlife Centre geregeld.

  • World of Wildlife is geen reisorganisatie en regelt geen vluchten, transport en/of verblijf.
  • World of Wildlife is niet verantwoordelijk voor het niet doorgaan van de reis of het verblijf of als er verder iets misgaat tijdens de reis en het vrijwilligerswerk.
  • Betaling van de kosten voor het vrijwilligerswerk verlopen rechtstreeks tussen de vrijwilliger en het Limbe Wildlife Centre. Word of Wildlife ontvangt geen vergoeding of andere betaling vanuit het Limbe Wildlife Centre, alles dat wij doen is op volledig vrijwillige onbetaalde basis. 
  • World of Wildlife is geen aanspreekpunt tussen de vrijwilliger, het Limbe Wildlife Centre en de thuisblijvers. Wij hebben zeer regelmatig contact met het Limbe Wildlife Centre en zullen daar waar gewenst alle medewerking verlenen en inspanning leveren om contact te leggen tussen de vrijwilliger, het Limbe Wildlife Centre en de thuisblijvers. 
  • Het informatiepakket voor vrijwilligers is met alle zorg opgesteld en wordt bijgehouden bij veranderingen. Desondanks is World of Wildlife niet aansprakelijk voor de inhoud van de gegeven informatie. Zeker aangaande de inentingen, het visum en de afspraken over het transport van en naar het Limbe Wildlife Centre, ligt de verantwoordelijkheid bij de vrijwilliger. Zover bij ons bekend heeft zich tot heden gelukkig geen situatie voorgedaan waarbij er op dit punt iets mis is gegaan of verkeerd is gelopen. 

Vrijwilligerswerk

Laatste nieuws

lees verder
06-01-2017
De Afrikaanse pinguin sterft een eenzame dood
Het zijn voornamelijk de Afrikaanse pingu├»ns die …
lees verder
03-01-2017
Het regenwoud redden vanuit de supermarkt
De grote apen zoals de orang-oetan, de gorilla en …
lees verder
02-01-2017
De baby-olifant als toeristische attractie
Er is maar weinig zo vertederend als een baby-olif…

Links

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Hoe kun jij helpen?

Adopteer een dier
Doneer aan World of Wildlife