World of Wildlife maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Dierenarts programma

Vrijwilligersprogramma dierenartsen

Het Limbe Wildlife Centre heft ook een vrijwilligersprogramma voor dierenartsen die graag het team van vaste (lokale en internationale) dierenartsen van het project willen ondersteunen of komen versterken. Ze zoeken naar gekwalificeerde dierenartsen, met bij voorkeur ervaring in het werken met dieren in het wild (wildlife) of hiervoor opgeleid zijn. De verblijfsduur is minimaal 6 maanden.

Het dierenartsenteam bestaat uit twee dierenarts chirurgen, een verpleegster en laboratorium medewerker. De kliniek is een basis veldlaboratorium met parasitologische, hematologische en micro biologische onderzoeks- en behandelingsfaciliteiten. De vrijwilliger dierenarts werkt in de kliniek en makt onderdeel uit van het team gedurende het verblijf. Het is een uitgelezen mogelijkheid om in het werkgebied van wildlife conservation actief te zijn en ervaring op te doen met bedreigde diersoorten, waaronder natuurlijk de mensapen.

Voor verdere informatie over deze functie graag contact opnemen met het Limbe Wildlife Centre via e-mail: info@limbewildlife.org

Vrijwilligerswerk

Laatste nieuws

lees verder
06-01-2017
De Afrikaanse pinguin sterft een eenzame dood
Het zijn voornamelijk de Afrikaanse pingu├»ns die …
lees verder
03-01-2017
Het regenwoud redden vanuit de supermarkt
De grote apen zoals de orang-oetan, de gorilla en …
lees verder
02-01-2017
De baby-olifant als toeristische attractie
Er is maar weinig zo vertederend als een baby-olif…

Links

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Hoe kun jij helpen?

Adopteer een dier
Doneer aan World of Wildlife