World of Wildlife maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Verblijfsduur en kosten

Verblijfsduur

Vrijwilligerswerk doen in het Limbe Wildlife Centre kun je al vanaf 1 week. En je mag zolang blijven als je wilt. Wil je echt alle afdelingen ervaren hebben en een goed beeld krijgen van het opvangcentrum, dan raden wij aan om minimaal 3 weken tot een maand te gaan. Langer is natuurlijk altijd mogelijk.

Je verblijft gedurende je tijd in Kameroen, samen met alle (internationale) vrijwilligers, in het vrijwilligershuis. Het kan zijn dat je een kamer voor jezelf alleen hebt maar bij veel aanmeldingen deel je je kamer. Tevens is er een gezamenlijke woonkamer, keuken en badkamer.

Er zijn heel veel vrijwilligers die alleen de reis maken, maar met meerderen is natuurlijk altijd een optie. Heb je niemand die met je mee wil, kunnen we altijd kijken of er op dat moment ook nog andere vrijwilligers gaan. En dan brengen we jullie in contact zodat je samen de reis kunt plannen.

Kosten

De kosten voor het vrijwilligerswerk in het Limbe Wildlife Centre zijn berekend per week en maak je zelf rechtstreeks over naar het Limbe Wildlife Centre. De betalingsgegevens hiervoor krijg je van ons:

* Voor 1 week: 250 euro
* Voor 2 weken: 500 euro
* Voor 3 weken: 750 euro
* Voor 4 weken: 750 euro
* Voor 5 weken: 1000 euro
* Voor 6 weken: 1250 euro
* Voor 7 weken: 1500 euro
* Voor 8 weken: 1500 euro
* Langer is altijd een optie…

Dit zijn de kosten voor je verblijf in het vrijwilligershuis, de schoonmaakster die twee keer per week het huis komt schoonmaken en je lunch. Denk daarnaast nog aan bijkomende kosten zoals vliegticket, visum, vaccinaties, malariatabletten, klamboe en reisbenodigdheden. Je betaalt geen kosten aan World of Wildlife en ook ontvangen wij geen vergoeding vanuit het Limbe Wildlife Centre voor onze bemiddelingsactiviteit. 

Vrijwilligerswerk

Laatste nieuws

lees verder
06-01-2017
De Afrikaanse pinguin sterft een eenzame dood
Het zijn voornamelijk de Afrikaanse pingu├»ns die …
lees verder
03-01-2017
Het regenwoud redden vanuit de supermarkt
De grote apen zoals de orang-oetan, de gorilla en …
lees verder
02-01-2017
De baby-olifant als toeristische attractie
Er is maar weinig zo vertederend als een baby-olif…

Links

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Hoe kun jij helpen?

Adopteer een dier
Doneer aan World of Wildlife